Nová Škoda Octavia Combi 2013

Nová Octavia III Combi (2013)

Nová Škoda Octavia Combi 2013 už jezdí po našich silnicích, respektive dálnicích. Náhodou se mi ji podařilo zachytit na kameru v autě. Je velice dobře maskovaná jako Octavia II před faceliftem, takže až když jsem ji míjel, mi došlo že je to nový kombík. Zadní světla přelepená páskou (aby měla tvar jako u Octavie II) mi ale potvrdila že se nemýlím.

Na záběrech toho není moc vidět. Kdyby bylo sucho tak bych se otočil a vyrazil na stíhací jízdu, ale jelikož sněžilo, tak jsem to nechtěl pokoušet. Snad se příště podaří natočit více.

Jaké proporce má nová Octavia Combi 2013

Jelikož má podobnou siluetu jako Octavia II a zároveň je kamufláží přetvořená na tento typ, tak jí je hodně podobná. Při pozornějším pohledu je ale vidět, že poměr rozvor/přední převis je jiný ve prospěch rozvoru, stejně jako tomu je u liftbacku nové Octavie. V záběru je vidět i blinkr v zrcátkách, který také Octavia II před faceliftem neměla. Sloupky B i C jsou samozřejmě přelepené aby vypadaly jako v barvě vozu, ale Octavia III Combi je samozřejmě bude mít černé, stejně jako je u liftbacku sloupek B. Na další detaily budeme muset počkat. Když bude příležitost, tak udělám další video.

Nová Škoda Octavia Combi 2013 - nepovedené noční snímky

Snažil jsem se v noci zachytit tvar světel maskované Škody Octavie III, ale nepodařilo se. Každopádně budou mít 2 proužky ve tvaru "C" z LED trubic.

skoda-octavia-combi-2013.jpg, 173kB
sledování aut - auto s bobikou

info@sledovani-aut.eu

+420 723 739 130

kontaktní formulář


pozadi-obsah.jpg, 829B